martes, 17 de octubre de 2017

Aprenem a fer un mural

Bon dia a tots i a totes

- Què hem fet?

Hui hem pogut treballar a classe la pràctica 2 que constava de fer un mural de manera individual on pondrem alguna activitat que treballaríem amb el nostre alumnat amb materials, fotografíes, etc. Per a després, al pròxim dia explicar a classe amb una breu descripció dels resultats del aprenentatge que del que hem fet. Hi ha tres punts claus que hem de dir en la presentació de nostre mural:
  • Descripció del mural
  • Objetius d'aquest
  • A qui va dirigit el mural
Per això, el professor ens ha donat dos programes o pàgines on podem fer el nostre mural:
  • La primera és Padlet. Primer hem de registrar-nos si no estem registrats clarament i després creem un mural nou i posem el fons que vulguem. Quan hem acabat de fer-ho pots compartir-lo de maneres distintes (URL, gmail, HTML,etc).
  • I l'altra pàgina és Lino. En aquesta pàgina és el mateix que en l'anterior, ens fiquem en Sign up per a registrar-nos i triem l'opció que vulguem. En aquest cas podem traure el URL solament.
Amb açò hem acabat la classe ja que el professor ens ha deixat treballar en el nostre mural que és per al dijous.

- Què hem aprés?

Hui hem aprés ha fer un mural, a editar-lo i a poder compartir-lo en qualsevol lloc. A més hem pogut veure dos opcions per a poder fer-ho.

Ací us deixe un enllaç on trobaràs el mural que he fet jo sobre Halloween en una classe d'infantil: "Halloween a la nostra classe". 

- Per a saber més

Fuente: Licencia de YouTube estándar

Amb això és tot ens, ens veiem al pròxim dia.

No hay comentarios:

Publicar un comentario