jueves, 5 de octubre de 2017

Kahoot

Bona vesprada

Hui el professor ens ha explicat com fer un kahoot per a poder fer-ho amb el nostre tema del treball i un mapa conceptual.

- Qué hem fet?
  • El primer que hem fet ha sigut un Kahoot de preguntes sobre el tema 1 individualment. A més abans d'això ha explicat alguns aspectes de l'activitat anterior sobre les referències bibliogràfiques ja que hi havien alguns errors en l'exercici.
  • Després de fer el qüestionari fet pel mestre, ens ha ensenyat a fer el nostre propi Kahoot:
    • Primer hem de posar la url de la pàgina on es pot fer el nostre propi qüestionari, que és www.kahoot.com.
    • Després hem de registrar-nos com a mestre ja que anem a fer les nostres propies preguntes, i una vegada que estem registrats hem de ficar-nos en My kahoot i escogir l'opció Quiz per a fer el test.
    • Pondrem el nom del nostre test, la descripció, que siga visible i públic,etc.ç
    • I ja després podem començar a fer les nostres preguntes que han de ser concretes amb respostres cortes i concretes que duren 30 segons per a respondre.
  • També ens ha donat uns consells per a saber com fer un mapa conceptual. Per això, ens ha donat dos pàgines per a poder utilitzar-les, aquestes són: Gliffy y Bubbl. En les dues hem de registrar-nos per a poder utilitzar-les i a més, en la primera al acabar de fer-ho ens donarà una URL com en el programa Prezi i en el segon ens donarà la opció de fer-ho com una imatge JPG. 
- Qué hem fet?
Hui hem aprés com fer el nostre propi qüestionari amb el programa Kahoot i a fer mapes conceptuals amb els programes Gliffy y Bubbl.

- Per saber més
Ací us deixe un video on ens explican bé com fer un Kahoot:

Fuente: https://goo.gl/BjiaL4

Fins al pròxim dia.

No hay comentarios:

Publicar un comentario