lunes, 18 de diciembre de 2017

Pràctica 5: Fotografía digital a la Web 2.0

Bon dia a tots i a totes. 

Per a aquesta pràctica hem utilitzat molts recursos de la Web 2.0 en cada una de les activitats proposades per a aquesta pràctica. Ara anirem explicant cada una i els seus recursos.


ACTIVITAT 1: FOTOGRAFIA AMB MISSATGE D'ESPERANÇA PER AL NOU ANY

Per a aquesta activitat he utilitzat la aplicación de Aviary ja que és un editor molt eficaç de fotografíes. 
Imagen relacionada
Font: https://goo.gl/5Di6P5
En primer lloc, he escogit una fotografia que puguera transmetre esperança per al nou any 2018. Com han de ser fotos pròpies, he editat una fotografía meua de quan era xiqueta en Nadal vestida de pastora junt a l'arbre de Nadal. Després amb Aviary he començat a editar la foto retocant per exemple la il·lumicació, el contrast, l’enfocament, he afegir un marc a la foto i també he ficat un missatge de Bon Nadal i del nou any, etc. 


I el resultat d'aquest treball és aquest:


ACTIVITAT 2: TARGETA NADALENCA

En aquesta activitat me he ficat en la pàgina de Canva per a poder fer la targeta de Nadal. 

Resultado de imagen de canva
Font: https://goo.gl/MBY9Q7
En primer lloc, he posat el fons de color roig ja que és el color característic d'aquesta època. Després he afegit la part blanca que està avall i els petits puntets de color dorat que ixen en aquesta part. i així poc a poc he afegit tots els detalls com són el ninot de neu, l’arbre, els regals, els cops de neu i el text que hi ha en la targeta. 


I ací us deixe el resultat de la meua targeta:


ACTIVITAT 3: PARAULA AMB SIGNIFICAT DE NADAL PER A MI

En aquesta activitat es fa una paraula de manera que t'ix cada lletra d'una manera distinta amb la pàgina "Spell with flickr".

Així solament he ficat el nom de què significa el Nadal per a mi com és la familia ja que és la primera cosa que se’m ve al cap al pensar en aquesta paraula. 
Resultado de imagen de Spell with flickr
Font: https://goo.gl/NNcAc6
I ací us deixe el meu resultat:


ACTIVITAT 4: MOSAIC I MARC PER FOTOS
MOSAIC:
En aquesta part de l'activitat 4 hem de crear un mosaic con algunes de les paraules que 
tenim al cap quan pensem en el Nadal. Tot això el fem amb la pàgina "Nube de palabras". 
Resultado de imagen de nube de palabras pagina
Font: https://goo.gl/nTg8GR
En aquesta part de l’activitat 4 he fet un núvol de les paraules que signifiquen nadal per a mi.
I ací us deixe el resultat:


MARC PER FOTOS:
Per aquesta part de la activitat 4 he treballat amb la pàgina "ImageChef" per a poder posar un marc per a una foto pròpia dels meus amics i jo quan erem xiquets en Nadal. 

Resultado de imagen de imagechef programa de marcos de fotos
Font: https://goo.gl/heAgNv
En aquesta part de l’activitat he triat una plantilla d’un marc nadalenc per a poder posar una foto propia relacionada amb el Nadal i després l'he fet una captura de pantalla per a poder-la veure millor. 

I ací us deixe el meu resultat: 


ACTIVITAT 5: EL CONTE
En aquesta activitat, hem fet un conte amb el programa "Storybird", una pàgina que ens permet crear contes al nostres gust i ens proporciona les imatges que podem utilitzar en els nostres contes.


En primer lloc, he buscat les imatges i he pensat en com podía fer la meua historia i de què podría anar el meu conte. Després he anat posant cada imatge con el text que he creat fins que he acabat la meua historia. 
Aquesta ens parla sobre la història del conill María que no li agrada el petit arbre que ha comprat el seu pare ja que no pot posar tots els adorns que ella queria. Fins que li van fer veure que no totes les coses xicotetes són més del que pareguen y que no hem de fixar-nos en el tamany.
El nom del meu llibre és "El petit arbre de Nadal" i en el nom us deixe el enllaç.



No hay comentarios:

Publicar un comentario