jueves, 21 de diciembre de 2017

Últim dia de classe

Bon dia a tots i a totes

Hui com a últim dia hem fet una reflexió sobre un article sobre l'educació del futur que s'anomena: "Así sería la escuela en 2030".
Resultado de imagen de la escuela en el año 2030
Font: https://goo.gl/imM79j
Aquest article parla de la situació de l'escola dins de tretze anys amb la evolució de les tecnologies i del aprenentatge dels alumnes. 


Resultado de imagen de la escuela en el año 2030
Font: https://goo.gl/9MhdQD
En la meua opinió, alguns aspectes són molt innovadors a l'hora d'introduir les noves tecnologies però pensant de manera realista i això al nostre país no va a pasar. Açò és perquè quan nosaltres li donarem als xiquets i xiquetes en lloc de fer el que es demana, el que faran seerà jugar als videojocs o ficar-se en les xarxes socials. 

A més, també opine que la manera que proposen que anem a tenir els mestres en l'educació dels nostres alumnes no és el correcte, ja que el mestre ha de crear un entorn d'aprenentatge motivador amb la seua figura present per a proporcionar-le suport i els recursos necessaris per a que puguen intervendre en el seu aprenentatge.

Algunes de les meus companyes han opinat, i jo també estic d'acord, que amb les noves tecnologies a Infantil estem llevant les experiències i vivències dels seus aprenentatge que en la nostra opinió és molt important per al seu futur com a persones. 

I per a acabar, m'agradaria dia que ha sigut una assignatura molt interesant però hi ha algunes pràctiques no les hauria de haber posat. Ha sigut un plaer i Bon Nadal. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario