martes, 19 de septiembre de 2017

Acabant d'editar el nostre blog

Bona vesprada a tots 🙌

Hui hem donat alguns aspectes complicats que gràcies a l'explicació del professor l'hem entés millor.

- Què hem fet?😊

  • Primer el professor ha començat a explicar el que hem de fer els grups per a la presentació sobre els temes que anem a donar, parlant del índex. A més, ha tornat a explicar com editar el nostre perfil a Blogger mitjançant un exemple.
  • Ha explicat millor les entrades com per exemple que hi ha dos opcions a l'hora de redactar el que volem posar: "Redactar" i "HTML". La primera opció és com un Word on podem escriure el que volguerem, i la segona opció són tots el continguts que podem posar i a més són permanents. Alguns exemples del HTML podien ser les presentacions, que per a poder insertar-les hem d'entrar a la pàgina "SlideShare" i prémer el botó de compartir la presentació, per a després copiar el html d'aquesta en el apartat "Embed" i copiar aquest en la secció de html de la nostra entrada. Altre exemple podria ser un vídeo de Youtube agafant el vídeo que volem, prèmer la opció de compartir i a insentar, i després copiar el html del vídeo. I també s'ha comentat que de cada entrada que publiquem hi ha que posar al menys tres etiquetes.
  • També hem vist altres opcions que tenim en les entrades com la de publicar l'entrada, guardar, vista prèvia o tancar. I com podem pujar imatges o vídeos des del teu ordinador o Youtube, com canviar la mida de la lletra, el tipus, i com ficar un enllaç en la nostra entrada.
  • Després hem intentat editar el tema del nostre blog com per exemple el fons que podem agafar la imatge pujant-la des del nostre ordinador o des d'Internet. 
  • A continuació hem estat veient els gadgets que hem de tenir en el nostre blog com:
    • les etiquetes (al menys 3 per entrada)
    • els arxius del blog, que són els continguts que hi ha en el nostre blog
    • una imatge que identifiqui el nostre blog
    • una llista d'enllaços que poden estar relacionats amb el blog
    • els seguidors que tenim
    • les estadístiques del blog, com són les visites
    • HTML on ens han explicat com afegir vídeos, presentacions, xarxes socials..., amb aquesta opció a la part dreta del blog. I si volem afegir la icona de Facebook, per exemple, hem de buscar el html d'aquest i copiar-la en la opció de HTML.
  • Hem pogut veure les visites que hem tenit aquest dia, les entrades vips, des de que països ens visiten o des de que ordinadors... Tot aço amb l'opció de "Estadística" en la pàgina de Blogger.
  • Altre aspecte que ens han explicat ha sigut com editar el que ens ix en les entrades que publiquem com es per exemple si les ha paregut interesant, si volen compartir-lo en alguna xarxa social, els comentaris que ens posen, etc.
  • I per últim i per acabar la classe de hui, hem pogut fer la nostra pròpia llicència perquè tots els blogs han de tenir la seua llicència per a poder protegir el nostre blog de que ningú el puga copiar, etc. Per aixó, hem de ficar-nos en la pàgina de "Creatives commons", dins d'aquesta pàgina prèmer l'opció de "Share ypur work" i comencem a crear la nostra llicència del blog, Després de fer-la hem de copiar el html d'aquesta i la copiem en un nou gadget baix per a que ens ixca la nostra llicència.
- Què hem aprés?👏👍

Hui hem aprés moltes aspectes de com editar correctament el nostre blog:
  • Primer hem pogut saber més coses de les entrades, des de com afegir imatges, vídeos o enllaços fins a veure de què tratava l'opció de HTML. D'aquesta opció hem pogut veure com ficar presentacions i vídeos de Youtube amb aquest mecanisme. I a més, hem aprés com editar el que ens ix en les entrades com són els comentaris o si volem compartir-la en alguna xarxa social.
  • També hem vist altres tipus de gatges com són les etiquetes, els arxius del blog, una imatge que identifiqui el blog, una llista d'enllaços, els seguidors que tenim i les visites que té el nostre blog i el gatget de HTML on podem ficar vídeos, presentacions i una icona de una xarxa social. 
  • Hem pogut veure com fer la nostra pròpia llicència del nostre blog per a poder protegir-lo. 
- Per a saber més💬

Després de fer la llicència he pensat que podria ser un poc difícil, per això he decidit que seria bona idea deixar-vos un vídeo on es explica com fer una llicència per a qualsevol treball que aneu a fer. Així us el deixe.

Fuente: Licencia de YouTube estándar

Després d'això hem acabat amb el diari de hui.
Ens veiem al pròxim dia. 🙋

No hay comentarios:

Publicar un comentario