martes, 12 de septiembre de 2017

El primer dia a les aules digitals

Bon dia a tots.

- 💪 Què hem fet avui?
Hui ha sigut el nostre primer dia a les aules digitals. Hem conegut al nostre professor d'aquesta asignatura, Alejandro. Després ens ha estat explicant tot el que anem a fer aquest any amb ell i com fer el nostre perfil en "Blogger" i una primera entrada. A més, ha comentat alguns temes que hem debatut a classe com el de las avaçades en les tecnologies i les xarxes socials.

Resultado de imagen de blogger
Fuente: https://goo.gl/bP9YAH
- 😎 Què hem après?
En la classe de hui hem après com fer-nos el nostre propi perfil a Blogger, com fer la primera entrada i què hem de posar. A més, hem parlat sobre les avances en les tecnologies, com a les xarxes socials. I també hem vist vídeo on es explicava que la tecnologia a avançat tant que en alguns països en comptes de pagar amb targeta o qualsevol altra cosa, es paga posant la teva cara al davant d'una càmera.


Fuente: https://goo.gl/vikUZH

Amb tot el que hem parlat i comentat a classe, penso que gràcies a aquest avanç ens facilita la vida en molts aspectes però que no cal abusar d'això.

- 💭Per a saber més
Per a saber més de com crear el nostre blog us deixe un enllaç on podeu veure un vídeo on se explica tot. Aquest es diu "Cómo crear un blog en Blogger 2015 (paso a paso)".

Fuente: Licencia de YouTube estándar

No hay comentarios:

Publicar un comentario