jueves, 14 de septiembre de 2017

Aprenent com editar el blog

Hola a tots 🙋

Hui en classe de aules digitals hem fet i après moltes coses.


Què hem fet?💪

Per a hui devien portar a classe la primera entrada, que ja podeu veure més cap avall, del nostre blog, per a què en la classe de hui puguerem anar editando poquet a poquet amb la ajuda del professor diversos aspectes del blog.

Resultado de imagen de entrada en blogger
Fuente: https://goo.gl/37HanN

Primer hem parlat de com podíem fer bé les entrades i si volíem afegir-les algunes etiquetes, que són com paraules clau que tú pots buscar i que ixen en aquesta entrada. Després, hem intentat fer alguna pàgina diferent per a què puguerem veure com es fa i com es pot afegit gadges com són el de Google+, el que ens ajuda a veure les etiquetes de cada entrada o on podem veure les visites que té el blog.

Resultado de imagen de gadgets en blogger
Fuente: https://goo.gl/yJaCfH
A més, hem editat el encapçalat cadascun de nosaltres com volguerem afegint-li una imatge que identifiqués el nostre blog. Per això, el professor ens ha explicat com hem de buscar en Google les imatges amb l'opció de "Búsqueda avanzada" per a què ens ixen les que es puguen modificar librement. I també hem pogut editar el nostre perfil i posar una fotografia.

Per a finalitzar la classe, cadascun de nosaltres ha pogut editar i arreglar el seu blog al seu gust. Per exemple, jo he estat editant tant el encapçalat com los gadgets que he posat a l'esquerra del blog.

Què hem après?🙊

Com hem comentat anteriorment, hem après moltes coses.
En primer lloc, hem pogut fer bé la primera entrada del blog i saber com editar correctament cada u de les opcions que en propociona la pàgina Blogger. Per exemple com afegir tots el gadget que nosaltres vulguerem, com editar encapçalat i posar-li qualsevol imatge buscant fent ús de les opcions de la Búsqueda avanzada de Google, com posar altra pàgina sense problemes i com editar el nostre perfil. 
I a més, hem pogut aprendre a gestionar adequadament el nostre propi blog per primera vegada amb la ajuda del professor que intentava respondre a les nostres dudes. 

Per a saber més💭

Hui us deixarè dos videos on es pot ver com fer una entrada en Blogger i el altre sobre com canviar el diseny del nostre blog.

Fuente: Licencia de YouTube estándar
Fuente: https://goo.gl/XMi89R

Després d'això, hem acabat amb el diari de hui. 
Ens veiem al pròxim dia. 🙋

No hay comentarios:

Publicar un comentario