martes, 28 de noviembre de 2017

La incoporació als escenaris educatius de les PDi

Bona vesprada a tots
- Què hem fet i què hem aprés?

Font: https://goo.gl/VNYzXo
Hui a classe hem presentat mi grup i jo el tema 13 del nostre temari de classe, que s'anomena "La incorporació als escenaris educatius de les PDI" on hem tratat el important paper que té les pissarres digitals educatives en les nostres aules. En aquesta presentació hem tratat els següents punts:
  • En primer lloc, hem fet una breu introducció parlant sobre la pissarra tradicional i els principis de la PDI i de com es van a convertir en la primera i la segona eina de l'ensenyaça revolucionaria. Després hem explicat les diferències de la pissarra digital i la pissarra digital interactiva, dels avantatges i inconvenients, i del funcionament de les PDI per a poder diferenciar els distints tipus de PDI que podem tribar, com són la de membrana resistent, les electromagnètiques i les ultrasons-infrarojes. 
Resultado de imagen de pizarra digital interactiva
Font: https://goo.gl/JP3Csh
  • Després altra de nosaltres ha explicat les innovacions en els processos de E-A amb la inclusió de les PDI al aula, diferenciant alguns tipus d'aprenentatge com són un més actiu i participatiu, un prolongat en el temps, i un lúdic i visual. A més dins d'aquest punt podem trobar canvis en la forma d'ensenyar dels mestres (analitzar, investigar i integrar) i canvis en la forma d'aprendre dels alumnes. També ha parlat dels principis didàctics de l'ús de la PD destacant l'oració de "Ensenyar als alumnes" on parlem de agents de mediació. 
Resultado de imagen de pizarra digital interactiva en infantil
Font: https://goo.gl/knr2em
  • També hem presentat varies activitats que podem fer amb la PDI i algunes pàgines que podem utilitzar com a recursos per a treballar amb ella. Aquestes són "Educalandia", "La pizarrita" i "Algaida". 
  • Altra de les meues companyes ha explicat l'implicació dels alumnes mitjançant l'explicació de les teories de l'aprenentatge. Després ha parlat dels tipus de motivació, la assitència a classe i com podem integrar la PDI per als xiquets i xiquetes amb qualsevol discapacitat. 
Resultado de imagen de pizarra digital interactiva con niños con alguna dificultad
Font: https://goo.gl/MZKQQ4
  • I per últim, hem explicat el repàs i retenció, és a dir, l'ús de la PDI com a suport en el repàs i la retenció. També ha parlat sobre lo important que és la formació del mestre sobre aquesta eina i de les noves formes d'avaluar a través de la PDI.
- Per a saber més
  • I també alguns vídeos que hem posat en la nostra presentació: 

Font: Licencia de YouTube estándar

Font: Licencia de YouTube estándar

No hay comentarios:

Publicar un comentario