martes, 21 de noviembre de 2017

Mobile learning i les aplicacions mòbils en l'educació

Bon dia a tots i a totes

- Què hem fet i què hem aprés?
Hui algunes de les nostres companyes han presentat el tema 11 del nostre temari, aquest s'anomena "Mobile learning i les aplicacions mòbils en l'educació". Aquest tema ha tratat sobre l'ensenyament M-Learning i les aplicacions que podem utilitzar a la nostra classe d'educació infantil.
  • En primer lloc, ens han parlat sobre una introducció on explicaven un poc l'evolució del telèfon mòbil, seguit de l'explicació del naixement del telèfon intel·ligent com va ser el iPhone 3G. A més en aquest apartat han destacat les característiques que té com són la importància del disseny, si més tàctil i la importància de la plataforma. 
Font: https://goo.gl/jWC8AE
  • Un concepte molt important que han explicat en aquesta presentació és el M-Learning. Les nostres companyes han donat vàries definicions de que pot ser el M-Learning però han donat una més completa que les altres segons la Viquipèdia. Aquesta el denomina com "un aprenentatge electrònic mòbil a una metodología d'ensenyament i aprenentatge valent-se de l'ús de xicotets i maniobres dispositius mòbils, com ara els telèfons mòbils, agendes electrònics, tablets, PC, Pocket PC, iPods i tot dispositiu de mà que tinga alguna forma de connectivitat sense fils". A més ens han donat algunes característiques sobre aquest tipus d'aprenentatge i alguns avantatges i inconvenients al mateix temps. 
Font: https://goo.gl/AgZSGx
Font: https://goo.gl/R29WfR
  • Després ens han mostrat que són les aplicacions mòbils segons la Comisión Federal de Comercio (2011), algunes de les seues característiques com per exemple que funcionen en els telèfons intel·ligents o que tenim conexió a Internet en qualsevol lloc i moment. I també ens hem vist diferents exemples d'aplicacions educatives com és Loopimal o Endless Spanish.
Font: Licencia de YouTube estándar

Font: Licencia de YouTube estándar
  • A més ens han mostrat com podem triar una aplicació segons la utilització, el disseny i si són obertes; i també ens han mostrat vàrios programes per a crear Apps com són GameSalad o Mit App Inventor
Font: https://goo.gl/73PNZt

Font: https://goo.gl/cjFdiz
  • I per últim, ens han donat alguns principis com són espai, temps, edats, disciplines i agents, i algunes experiències d'utilització del mòbil a l'aula.
Font: Licencia de YouTube estándar

Font: Licencia de YouTube estándar

- Per a saber més
Ací us deixe altres videos on per exemple ens explicaran com podem crear una aplicació amb els programes de GameSalad i Mit App Inventor:

Font: Licencia de YouTube estándar


Font: Licencia de YouTube estándar

No hay comentarios:

Publicar un comentario